BitTorrent coin yorum 2022: BitTorrent coin geleceği var mı 2021? BitTorrent platformu, eşler arası bir ağ kullanılarak depolanan içeriği indirmek için kullanılır. Resmi açıklamaya göre BitTorrent şu anda dünyanın “en büyük merkezi olmayan P2P iletişim protokolü” konumunda. BitTorrent coin fiyat tahmini...
BİTTORRENT COİN YORUM 2022
Kripto para birimleri, yüksek getirileri nedeniyle macera seven yatırımcıların favorisi haline geldi. Kripto para birimi, içerdiği risk oldukça yüksek olsa da kısa vadede kazançlı getiriler sunar. Bu da kripto piyasasında binlerce kripto paranın ortaya çıkmasına neden oldu. Birçok yatırımcı hala kripto segmentinde 'Bitcoin' dışında bir kripto para birimi olmadığını düşünüyor. Ancak yakın geçmişte ortaya çıkan ve yatırımcılarına yoğun bir şekilde geri dönen birçok başka kripto var. Böyle bir isim, çok kısa sürede popüler hale gelen “BitTorrent” (BTT). BitTorrent Coin fiyatı ve fiyat tahmini hakkında daha fazla bilgi için okumaya devam edin
İlk olarak Temmuz 2001'de piyasaya sürüldü, daha sonra Temmuz 2018'de blockchain platformu TRON'un kurucusu Justin Sun tarafından satın alındı. Satın almanın ardından Tron Vakfı, Bitcoin'in muazzam popülaritesinden faydalanmak için aynı adı "BitTorrent" olan bir madeni para başlattı. BitTorrent platformu. BitTorrent (BTT), içerik oluşturucuların izleyicileriyle bağlantı kurmasına, bir aracı olmadan dijital para birimi kazanmasına ve harcamasına olanak tanır. (Kaynak: www.coinbase.com ) . Bu, BitTorrent eşler arası ağı TRON blok zincirine bağlayarak yapılır.
BitTorrent ( BTT ) , çok daha fazla ilgiyi hak eden ve sadece yıldız getirileri nedeniyle değil, habersiz bir belirteçtir. Adı, dünyanın en popüler eşler arası dosya paylaşım ağıdır ve şu anda kendi kripto para birimine sahiptir. Ve son atmış Bitcoin 'in ( BTC -1.58% ) aynı dönemde 1.200% bir kazanç ile son 12 ay içinde% 350 geri.
BitTorrent ağı, Bitcoin ağından çok daha tartışmalı olduğu için üstün performans çarpıcı. Peki yatırımcıların BTT'yi sağa sola satın almalarına neden olan nedir?
Harika bir yazılım
BitTorrent protokolü aracılığıyla kullanıcılar, dünyanın herhangi bir yerinde videolar, resimler, filmler, TV şovları ve benzerleri gibi dijital içeriği yükleyebilir ve indirebilir. 2001 yılında kuruldu ve 2018 yılında merkezi olmayan web blok zinciri Tron'un sahibi olan vakıf tarafından satın alındı . Başlangıcından bu yana BitTorrent, telif hakkıyla korunan içerikle doluydu (ve hala çoğunlukla içeriyor) ve dünyanın dört bir yanındaki düzenleyicilerin incelemesiyle karşı karşıya kaldı. 2011 yılında, yalnızca ABD'de BitTorrent kullanıcılarına karşı 200.000'den fazla telif hakkı ihlali davası açıldı.
Ama bu sayı zamanla düştü. Bunun nedeni, kullanıcıların içerik indirmeyi durdurması değil, şirketlerin mahkemede kazanmanın neredeyse imkansız olduğunu görmesidir. Hiçbir merkezi sunucu BitTorrent yazılımını barındırmaz; bilgisayarı veya dizüstü bilgisayarı olan herkes protokole bağlanabilir ve içerik yükleyebilir veya indirebilir. Bu nedenle, kişilerin yasal gizlilik haklarını ihlal etme riski taşıyan müdahaleci aramalar yapmadan korumalı içeriği indirdiklerini kanıtlamak kolay değil.
BitTorrent kullanıcılarının kümülatif sayısı dünya çapında 2 milyarı aşarak, onu dünyanın 1 numaralı merkezi olmayan uygulaması haline getirdi . Bir yan notta, düzenleyicilerin Bitcoin gibi diğer eşler arası protokolleri kapatmasının neden neredeyse imkansız olduğunu da gösteriyor.
Ana akım şirketler ve kripto geliştiricileri bile BitTorrent'i destekliyor. BitTorrent platformunun önemli destekçileri arasında video oyun şirketi Activision Blizzard ve Cardano'yu başlatan Ethereum kurucu ortakları Vitalik Buterin ve Charles Hoskinson yer alıyor .
Daha da vahşi bir belirteç
BTT ve Tron'daki geliştiriciler, geniş korsan armadasından (veya kullanıcı tabanından) para kazanmanın oldukça akıllı bir yolunu buldular. Sadece perspektif için, dünyadaki piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, yaklaşık 76 milyon cüzdan kullanıcısına sahiptir. Bu arada BTT için bu sayı 200 milyonu aşıyor.
Benimseme rakamları çok büyük çünkü kullanıcıların indirme hızlarını artırmak için BTT (geliştiricilere geri döner) harcaması gerekiyor. Herhangi bir para harcamadan indirme hızları %50 daha yavaştır. Bu aynı zamanda geleneksel hizmet olarak yazılım şirketlerine göre ileriye doğru atılmış büyük bir adımdır. BitTorrent yalnızca kullanıcılar BTT harcadıklarında gelir toplamakla kalmaz, aynı zamanda daha fazla kullanıcı daha hızlı indirme satın alabilmek için jetonu satın aldıkça yatırımcılar BTT'lerinin zaman içinde değer kazanacağına güvenebilirler. Büyüme, çığır açmaktan başka bir şey olmadı. 2019'da BitTorrent'in yalnızca yaklaşık 170 milyon kullanıcısı vardı.
BTT çok fazla potansiyele sahip bir token ve piyasa değeri 2,4 milyar dolar ile hala oldukça düşük. Ancak, BTT'ye sahip olmakla ilgili yasa dışı hiçbir şey olmamasına rağmen, onu destekleyen işin oldukça tartışmalı olduğunu ve yine de düzenleyici engellerle karşılaşabileceğini unutmayın. Bu nedenle , kalbi zayıf olanlar veya fikri mülkiyet yasaları hakkında daha muhafazakar görüşlere sahip olanlar için bir yatırım değil .
Yorum yazarak Popüler Ekonomi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Popüler Ekonomi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Popüler Ekonomi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Popüler Ekonomi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Popüler Ekonomi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Popüler Ekonomi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Popüler Ekonomi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Popüler Ekonomi değil haberi geçen ajanstır.